Luna-sähkötyökalutarvikkeet

Parhaisiin työtuloksiin päästään oikeilla välineillä. Valitsemalla huolellisesti ja tasapuolisesti tuotteita maailman johtavilta tavaranvalmistajilta Luna on luonut valikoiman, joka täyttää ammattilaisen odotukset niin työtehokkuuden, työturvallisuuden kuin tarkkuuden suhteen.

KATSO TUOTTEET

Vältä halkeilua, käytä Luna-timanttiporaa

Lunan timanttiporassa on hiova poraustoiminto, joka minimoi materiaalin halkeiluvaaran. Vesijäähdytteinen porausohjain parantaa reiän laatua. Luna-timanttiporat soveltuvat kaikenlaisten keraamisten materiaalien poraamiseen.

Luna_Elverktygstillb_Valj_ratt_sticksagblad_3_puff

Terät katkaisuun, halkaisuun ja kuviosahaukseen. Käyttämällä opastamme löydät oikeanlaisen pistosahanterän.

TUOTEOPAS

Terät katkaisuun, halkaisuun ja kuviosahaukseen. Käyttämällä opastamme löydät oikeanlaisen puukkosahanterän.

TUOTEOPAS

Soveltuu massiivisen puun ja levymateriaalien katkaisuun ja halkaisuun. Tiettyjä malleja voidaan käyttää myös muoveihin ja ei-rautapitoisiin metalleihin, kuten alumiiniin. Käyttämällä opastamme löydät oikeanlaisen pyörösahanterän.

TUOTEOPAS
Luna_Elverktygstillb_Valj_ratt_halsag_6_puff

Soveltuu reiäntekoon ruostumattomaan teräkseen, teräkseen, messinkiin, kupariin, alumiiniin, puuhun, muoviin ja muihin ei-kiviperäisiin materiaaleihin. Käyttämällä opastamme löydät oikeanlaisen reikäsahan.

TUOTEOPAS

Soveltuu reiäntekoon kiveen, betoniin, muurattuihin rakenteisiin ja tiiliin. Käyttämällä opastamme löydät oikeanlaisen kiviporan.

TUOTEOPAS
Luna_Elverktygstillbehör_Valj_ratt-Multitool_8_puff

Käyttämällä opastamme löydät oikeanlaisen monitoimityökalun.

katso TUOTEOPAS

Tehokasta naulaisen puun sahausta

Lunan puukkosahanterät sahaavat nopeasti ja sälöytyminen on vähäistä laajan hammastuksen ansiosta. Sähkö- ja paristokäyttöisiin puukkosahoihin.

Luna_Elverktygstillb_Diamantkapklinga_10_puff

Lunan timanttikatkaisulaikoilla leikkaat nopeasti ja tehokkaasti teräsbetonia, graniittia, asfalttia ja terästä aina 5 mm paksuuteen asti. Useita eri materiaaleja katkottaessa vältytään vaivalloisilta koneen- ja laikanvaihdoilta.

Lunan kulmaporalisäosat mahdollistavat porauksen vasemmalle, oikealle, ylöspäin ja alaspäin. Työskentely hankalissa kulmapaikoissa helpottuu ja työtulos paranee.