Paineilmatekniikka

Lunan paineilmatuotevalikoima täyttää sekä vaativan teollisuuden tarpeet että pienempien työpajojen yksinkertaisemmat tarpeet. Tarjontaamme kuuluvat kompressorit, työkalut, tarvikkeet ja muut vastaavat tuotteet.

KATSO TUOTTEET

Onko paineilmajärjestelmäsi tiivis ja turvallinen?

Tiesitkö, että ehkä yleisin vika paineilmajärjestelmässä on vuoto? Jopa lähes 30 % yrityksen tuottamasta paineilmasta saattaa poistua vuotojen kautta. Paineilmaliitännöille kannattaa suorittaa säännöllisiä vuototarkastuksia. Tavallisesti 70-80 % kaikista vuodoista tapahtuu lähellä käyttäjää letkuissa, letkunkiristimissä, liitännöissä ja työkaluissa. Vuotojen minimointi on parempi niin ympäristölle kuin kukkarolle.

LUE LISÄÄ
Luna_Tryckluft_Kompressorer_2_puff

Valikoimamme ulottuu yksinkertaisempaan käyttöön tarkoitetuista pienistä mäntäkompressoreista aina kiinteästi asennettaviin suuriin teollisuusruuvikompressoreihin. Meillä on tarjolla sekä itse kehittämiämme tuotteita että muita tuotemerkkejä niin, että saatavilla on taatusti kompressori joka tarpeeseen.

LUE LISÄÄ
Luna_Tryckluft_Tryckluftsverktyg_3_puff

Pienempiin töihin löydät sopivat työkalut Ferax-tuotemerkiltä, ja teollisuustyökaluja tarvitessasi voit etsiä niitä Lunan itse kehittämien tuotteiden laajasta valikoimasta.

Varmista paineilmalaitteistosi kokonaistoimivuus asiaankuuluvilla tarvikkeilla: liittimet, letkut, suodattimet, putkijärjestelmät, lisävarusteet, varaosat ja asennusvälineet.

Kugghjul_puff

Varmista paineilmalaitteistosi toimintavarmuus allekirjoittamalla kanssamme huoltosopimus. Tarjolla on kaikkea standardihuoltosopimuksista räätälöityihin huoltosuunnitelmiin. Lue lisää huollosta tai etsi huoltoyritys läheltä sinua.