Mittaustekniikka

Mittaamisen ja erityisesti oikein mittaamisen tarve lisääntyy samaa vauhtia niiden vaatimusten ja toiveiden kanssa, joita kohtaamme säännöllisesti kaikessa teollisessa toiminnassa rakennus- ja käsityö- sekä huolto- ja ylläpitosektorilla. Mittaustekniikan kehitystä ajavat eteenpäin lisääntyneet tarkkuusvaatimukset sekä tarve saada edellytykset tehokkaampiin, ympäristöystävällisempiin ja nykyaikaisempiin työtapoihin.

KATSO TUOTTEET

Kestää paremmin kuin kännykkäparkasi!

Limit tarjoaa vahvan vaihtoehdon erilaisten tarkastusten nopeaan ja helppoon dokumentoimiseen. Limit-dokumenttikamera on helppokäyttöinen ja kestävä. Siinä on sisäänrakennettu muisti, johon mahtuu 4-5 tuntia ääntä ja kuvaa, jotka on helppo siirtää tietokoneelle.

LUE LISÄÄ

Tarkasta, tutki, paikanna ja dokumentoi kohteita ahtaissa ja vaikeasti saavutettavissa tiloissa nykyaikaisten tarkastuskameroiden avulla.

Mekaaniset käsimittaustyökalut, kuten työntömitat, kierremittatyökalut sekä reiän- ja korkeudenmittausinstrumentit. Kaikille näille löytyy lukemattomia käyttökohteita konepajan eri toiminnoissa.

Kosteuden ja lämpötilan mittaus sekä äänen, valon ja kastepisteen mittaus niin työpaikan sisätiloissa kuin ulkoilmassa. Täältä löytyvät myös lämpökamerat.

Luna_Matteknik_Eltest_5_puff

Sähkötestausinstrumentit valmistusteollisuuden sähköasentajille sekä täydentävä valikoima työpaja-, huolto- ja ylläpitosektorille.

Tehokkuus- ja tarkkuusvaatimukset lisääntyvät koko ajan. Tarjoamme monenlaisia lasermittareita helppokäyttöisistä etäisyysmittareista ja linjalasereista kehittyneisiin pyöriviin lasereihin.

Vaakoja monille eri osa-alueille: myynti/vähittäiskauppa, varastointi, tavarankäsittely, elintarviketeollisuus jne.