KONEET

Lunan koneet ovat korvaamattomia kumppaneita, joiden tehtävänä on tukea optimaalista tuotantoprosessia ja sujuvaa huoltoa ja ylläpitoa. Tarjoamme kone- ja tuoteratkaisuja yhdessä asennuspalvelujen ja koulutuspakettien kanssa.

KATSO TUOTTEET

Luna-koneyhteistyökumppanit

Meillä on tärkeää, että löydät tehtävääsi oikeanlaisen koneen.  Ottamalla yhteyttä johonkin koneyhteistyökumppaneihimme saat lisätietoa koneista, tarvikkeista, koulutuksista ja muista palveluista.

LÖYDÄ KONEYHTEISTYÖKUMPPANI

Luna-metallikoneet on kokonaiskonsepti, joka sisältää laajan valikoiman perinteisiä metallintyöstökoneita, koneiden lisätarvikkeita, koneturvallisuutta ja muita palveluja.

LUE LISÄÄ
Luna_Tra_o_Metallm_Tramaskiner_4_puff

Lunan kiinteästi asennettavat puuntyöstökoneet rakennus- ja puusepäntyöteollisuudelle, tarjolla myös koulutusta ja ammattitaitoinen asennuspalvelu.

Luna-konekeskus

Konekeskuksemme sijaitsee Alingsåsin pääkonttorissamme. Siellä on täydellinen työpaja ja koulutusympäristö kaikille eri koneillemme. Siellä sinulla on mahdollisuus nähdä koneemme todellisessa työympäristössä ja testata, kuinka ne toimivat. Järjestämme täällä myös koulutuksia, ja tilaa on myös kokousryhmille.

TEE VARAUS TÄÄLLÄ

Luna_Tra_o_Metallm_Luna-Maskincenter_-7_puffNYTTFORMAT