KEMIKAALIT

Ylläpito-, korjaus- ja tuotantotoiminnan suoritukset ja lopputulokset ovat riippuvaisia teknokemiallisten tuotteiden laadusta. Meillä on tarjolla laaja, huolella määritetty valikoima kemikaalituotteita sellaisilta tavarantoimittajilta kuin Henkel, CRC, Simfas (Tilia) ja Luna.

KATSO TUOTTEET

Kemikaalituotteet

Luna tarjoaa kemikaalituotteita kaikkiin kuviteltavissa oleviin käyttökohteisiin yksinkertaisemmasta voitelusta (5-56) kehittyneempään, öljyjä, ruosteenpoistoaineita, rasvoja, tahnoja, metallinkäsittelyaineita, rasvanpoistoaineita, puhdistusaineita, ruostesuoja-aineita, käsivoiteita ja muita kemikaalituotteita. Tuotemerkkejämme ovat mm. CRC, Loctite, Pressol, Tilia ja Luna.

Meillä on valikoima voitelutuotteita Lunan omalla tuotemerkillä: öljyjä, rasvoja ja suihkeita, jotka on suunniteltu erityisesti Lunan omien koneiden voiteluun. Ne toimivat myös muissa sellaisissa kohteissa, joiden voiteluvaatimukset ovat samanlaiset. Tämä valikoima käsittää öljyjä ja rasvoja ilmatyökaluja, kompressoreja, sähkötyökaluja, metallintyöstökoneita, hydraulisia puristustyökaluja, tunkkeja ja muita laitteita varten.

Kemikaalituotteita tiivistämiseen, sidoksiin, liimaukseen, liisteröintiin, kiinnitykseen, korjauksiin, silottamiseen ja saumaamiseen sekä näihin liittyvää välineistöä.  Tuotemerkkejämme ovat muun muassa Loctite, Teroson, Plastic Padding ja CRC.