Koko Suomi työkalupakki

Kaikki tarvitsevat käsityökaluja joissakin tilanteissa. Kun valitset oikeanlaisen työkalun, on puolet työstä tehty! Toimimme johtavien tuotemerkkien ja valmistajien kanssa, jotta saisit varmasti juuri kuhunkin tilanteeseen tarvitsemasi työkalun. Myymme ehdottomasti korkeimmat vaatimukset täyttäviä tuotteita, mutta lisäksi myös hieman yksinkertaisempia.

KATSO TUOTTEET

Lunalla on pitkät perinteet teollisuuden käsityökalujen myyjänä. Tarjoamme johtavien tuotemerkkien tuotteita, ja tuotevalikoimassamme on sekä laajuutta että syvyyttä.

Käsillään töitä tekevillä on korkeat vaatimukset työkalujensa suhteen. Huomioimme paikalliset toimintatavat ja kunkin ammattialan erityispiirteet kootessamme rakennussektorin käsityökalujen valikoimaamme.

Autosektorin jälkimarkkinoilla on suurta kysyntää käsityökaluille, oli sitten kyse henkilöautoista, kuorma-autoista, urakoinnista tai maa- ja metsätalouskoneista. Meillä on laaja valikoima standardityökaluja ja fiksuja työkalujen säilytysratkaisuja.

Julkishallinnon töissä tarvitaan oikea tuote oikeaan kohteeseen. Käsityökalujen valikoimamme kattaa kaikenlaiset työtehtävät, oli sitten kyse uudisrakentamisesta tai huollosta ja ylläpidosta.