Hitsaus

Haluat sitten hitsata, juottaa, kuumentaa tai leikata, Lunasta löydät siihen tarvittavat tuotteet. Meillä on laaja valikoima tuotteita ja tarvikkeita sekä teollisuuden että puoliammattilaisten tarpeisiin tunnetuilta tavarantoimittajilta, kuten AGA, GasiQ, Sievert, Primus, Stannol, CEA, Tecna, Binzel ja Luna.

KATSO TUOTTEET
Luna_Svets_o_Slip_Lodning_Uppv_2_puff

Juottamis-/kuumennustuotteita: juotteet, juotostahnat, pastat, juotoskynät , juottopistoolit, juotosasemat, nestekaasupolttimet ja kaasut sellaisilta tuotemerkeiltä kuin Stannol, Weller, Sievert, Primus ym.

Tuotteita hitsaukseen, juottamiseen, leikkaamiseen ja kaasulla kuumentamiseen sellaisilta tuotemerkeiltä kuin AGA ja GasiQ (Elga).

Luna_Svets_o_Slip_Svetsmaskiner_4_puff2

Laitteita TIG- ja MIG/MAG-hitsaukseen, pistehitsaukseen ja leikkaamiseen sellaisilta tuotemerkeiltä kuin CEA, Tecna ja Luna. MMA, MIG/MAG, TIG, Plasma

Luna_Svets_o_Slip_Svetstillbehor_5_puff

Hitsaustarvikkeita: puikonpitimet, maadoitusliittimet, MIG/MAG-paketit, TIG-paketit, kulutusosat, letkupaketit, suojakaasutuotteet, venttiilit jne. sellaisilta tuotemerkeiltä kuin Vlamboog, Myking, Sacit, Binzel, Myking, AGA ja GasiQ.

Mm. MMA-, MIG/MAG-, TIG- ja kaasuhitsauksen lisämateriaalit. Teräkselle, ruostumattomalle teräkselle alumiinille ja valuraudalle.

Katkaisu-, hionta- ja viilaustyökalut

Lunalla on mittava valikoima katkaisu-, hionta- ja viilaustyökaluja sekä omalla tuotemerkillämme että alan johtavien, vakiintuneiden tavarantoimittajien tuotteita. Meiltä saat aina omiin senhetkisiin tarpeisiisi sopivat tuotteet.

KATSO TUOTTEET

Meillä on katkaisu- ja napalaikkoja kaikkia käyttöalueita varten ja kaikenlaisille koneille kulmahiomakoneista ja käsikäyttöisistä työkoneista aina kiinteisiin katkaisu- ja hiomakoneisiin asti.

Meillä on kaikkea pyörivistä viiloista hankalapääsyisten reunojen hionnassa tarvittaviin käsiviiloihin asti.

Lunan valikoimissa on runsaasti erityyppisiä kiillotus- ja pintakäsittelytuotteita.

Lunalla on laaja valikoima teollisuuskäyttöön tarkoitettuja harjoja.