Ympäristöperiaatteistamme

Ympäristöperiaatteistamme osana B&B TOOLSia ilmenee halu ottaa vastuu ympäristön huomioon ottamisesta ja vaikuttaa kestävän kehityksen puolesta. Ympäristötyötä tehdään konsernin liikeidean puitteissa, ja se on hyvin integroitu osaksi operatiivista toimintaa. Voimme pyrkiä ympäristökysymyksissä kokonaisnäkemykseen työntekijöidemme korkean osaamistason kautta ja lisäämällä jatkuvasti ja konserninlaajuisesti tietoutta ympäristövaikutuksista.

SERTIFIOINTI

Lunalla on ISO 9001-, ISO 14001- ja OHSAS 18001 -laatu-, ympäristö- ja työympäristösertifikaatit. Se tarkoittaa, että meillä on olemassa dokumentoidut rutiinit, joiden mukaan työskentelemme saavuttaaksemme asiakastyytyväisyyden, pienemmät ympäristövaikutukset ja turvallisen työympäristön. DNV-sertifiointiyritys tarkastaa toimintamme näillä osa-alueilla.

 

YHTEYSTIEDOT

Jos sinulla on kysyttävää Lunan laatu- ja ympäristötyöstä, ota yhteyttä Anita Åsedaliin, B&B TOOLS, puh. +46 104 54 74 22.

SERTIFIKAATTI

EU:ssa on olemassa ympäristösäädökset pakkausten, sähkötuotteiden ja paristojen ym. tuotevastuusta. Kannamme oman osamme tuotevastuusta pakkausten ja sähkötuotteiden sekä paristojen suhteen olemalla FTI:n ja Elkretsenin jäseniä.

REACH on EU:n kattava, kemiallisia tuotteita koskeva asetus, joka koskee myös ei-kemiallisten tuotteiden vaarallisia ainesosia. Luna seuraa näiden aineiden sijoittumista ns. ehdokaslistalla, ts. niitä aineita, joista saattaa tulla luvanvaraisia, rajoitetusti saatavia tai kiellettyjä. RoHS on toinen EU-asetus. Se kieltää tiettyjen metallien ja kemiallisten yhdisteiden käytön sähkötuotteissa. Luna on vahvistanut toimivansa RoHS:n mukaisesti.

Myytäessä kemikaalituotteita, jotka sisältävät vaarallisiksi luokiteltuja ainesosia, on niistä oltava olemassa käyttöturvallisuustiedote. Kemikaalituotteidemme käyttöturvallisuustiedotteet (KTT) ovat saatavilla Toolstore-jälleenmyyjillämme.

TOOLSTORE-SIVUILLE

Koska toimimme linkkinä tavaranvalmistajan ja asiakkaan välillä, asetamme tavarantoimittajillemme ja -valmistajillemme ympäristöperiaatteidemme ja sertifikaattiemme mukaisia vaatimuksia. Jos olet tavarantoimittaja ja haluat tietää toimintatavoistamme, ota yhteyttä niin annamme lisätietoja.

OTA YHTEYTTÄ